Events, manifestations, socializing…
There are no translations available.


меѓународна детска ликовна колонија

23 до 30 мај
, Битола
Детска уметност - МАЛ БИТОЛСКИ МОНМАРТР >>
 
There are no translations available.


меѓународен фестивал на филмска камера
октомври, Битола
За филмофили... БРАЌА МАНАКИ >>
 
There are no translations available.


македонски театарски фестивал
јуни, Прилеп
Сите на театар - ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ >>