Events, manifestations, socializing…
There are no translations available.


ревијален фестивал на комедиографска драма
февруари, Куманово
Смеење до солзи на ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈАТА >>
 
There are no translations available.


фестивал на џезот
август - септември, Куманово
Сите звуци на џезот - ЛЕТЕН КУМАНОВСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ >>
 
There are no translations available.


меѓународна ликовна колонија
5 - 20
септември, манастир „Свети Јоаким Осоговски“, Крива Паланка
Уметност на ЛИКОВНАТА КОЛОНИЈА „СВЕТИ ЈОАКИМ ОСОГОВСКИ“ >>