Events, manifestations, socializing…
There are no translations available.


манифестација за негување на македонските свадбарски обичаи и ритуали

јули, Галичник
Уживајте - ГАЛИЧКА СВАДБА >>
 
There are no translations available.


спортска скијачка манифестација
март, Попова Шапка, Шар Планина
Скијање на ШАРПЛАНИНСКИ КУП >>
 
There are no translations available.


овчарски натпревар во брзо стрижење и молзење
јули, Галичник
Несекојдневно доживување - ОВЧАРСКИ СРЕДБИ >>