Настани, манифестации, дружење...

фестивал на камерен театар
септември, Струмица

Фестивал на камерен театар РИСТО ШИШКОВ >>
 

традиционален карневал од римско време
февруари - март, Струмица

Maскирајте се на СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ >>
 

културна манифестација
јули - август, Дојран
Лето со ДОЈРАНСКИ РАКУВАЊА >>