Во допир со природните убавини...
Завод и музеј Битола

Денес, Заводот за заштита на спомениците на културата и музеј Битола, е национална установа од областа на културата чија основна дејност е заштита, систематизација, научна обработка и презентација на културното наследство во Општина Битола.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Page 2 of 2