Во длабочините на културата и историјата...
Плаошник
alt
ВО БЛИЗИНА НА РАНОХРИСТИЈАНСКАТА
епископска базилика во месноста Плаошник,
во 2002 година беше осветен новоизградениот храм Светите Климент и Пантелејмон.
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Page 2 of 2