Ноќен Клуб Антеа- Валандово
 
 

Ноќниот Клуб Антеа се наоѓа во с. Балинци - Валандово.
Ноќниот клуб располага со сопствен паркинг и капацитет за 500 гости. Во клубот постои посебна галерија за гости.
Програмата за забави е разновидна, се организираат гостувања на голем број на DJ-и од домашната и странската музичка сцена. 

Информации и резервации на тел:
389 70 648-474
389 34388-228


с. Балинци- Валандово