Ресторан Арби - Тетово


  Ресторанот АРБИ се наоѓа во центарот  на градот Тетово и работи уште од 1977 година.
  Во ресторанот се приготвуваат сите видови на скара ,повеќе видови на пици.пити,шпагети,макарони и друго.
  Специјалитет на ресторанот е мешана скара “Кордон Блу .Располага со капацитет од 100 места внатре во ресторанот
  и 50 места во надворешниот дел.

    ул. Маршал Тито бр.84 - Тетово

    Информации и резервации на:
    тел.  389 44 335 616
    моб.389 75 468 266