Кафе бар Екстрем - Македонска КаменицаЛоциран во центарот на Македонска Каменица кафе барот Екстрим е вистинско место за убаво поминати моменти.
Располага со 100 седишта.
ул. Вера Јоциќ б.б
Македонска Каменица
 тел. 389 71 636 802