Ресторан Фрателис - Куманово
  Ресторанот Фрателис се наоѓ на 20км од Куманово.Сместен во близина на изворот Визиана во прекрасен амбиент на убавините на природата.
  Ресторанот располага со со безпрекорна услуга и врвни специјалитети со единствен вкуск.Како рибен ресторан најпознати се специјалитетот цементиран сом и крап како и белата пастрмка приготвена на скара.
 Повелете посетете не и бидете и Вие  дел од прекрасната атмосфера на ресторанот Фрателис.

Информации и резервации на:
тел: 389 31 476 444   с. Клечовце