Кафе бар Белами- Крушево
 Кафе барот Белами се наоѓа  во центарот на градот со прекрасен панорамски поглед на целиот град. Кафе барот постои веќе осум години кој приредува прекрасни ноќни забави со естрадни уметници од нашата и естрадни уметници од бившите југословенски простори. Организира пречек за Нова Година, и други видови на посебни манифестации, со незаборавен ноќен живот.Секој четврток има бенд во живо.

Информации и резервации 
  тел.389 75 421-946
  ул.Илинденска б.б.- Крушево