Клуб Вирус - Прилеп

  Во центарот, пред чаршијата се наоѓа најпосетуваниот и најголемиот кафе бар - клуб Вирус. Убав топол амбиент 
за  утринско кафе така и за прекрасно помината вечер со различна секојдневна програма.
Секоја вечер  различна програма со секаков вид музика  за добро расположение. Посебно Ви препорачуваме посета
во четврток со рок бенд свирка како и наредните петок и сабота со  посебно избран  Ди-џеј.Неделите се резервирани
за добра Ју-забава.

 Тристаипедесете квадрати распоредени на  три нивоа  дозволуваат  секаков вид на  промоции и приватни забави.
Летните периоди  посебно ги задоволуваат граѓаните со голема  тераса  на самиот плоштад исполнета  со секојдневна
летна програма.

 
 
Ул. Андреј Слабејко б.б.
( градски плоштад )
Прилеп
Информации на тел. 389 70 510 065