Кафе бар Нама - Куманово

 
alt alt
alt alt
  Kaфе барот Нама се наоѓа во центарот на Куманово е и најдоброто место во градот за денско и ноќно излегување.
  Кафе барот Нама нуди најразлична програма за ноќна и денска забава. Во текот на денот е вистинското место за кафе
  и пријатен разговор. Навечер во кафе барот се организираат најдобрите забави со различна програма, со живи свирки
  и гостувања на познати DJ.
 
 Информации и резервации на тел:
 
389 31 421-470 begin_of_the_skype_highlighting            389 31 421-470      end_of_the_skype_highlighting
             389 70 236-122 begin_of_the_skype_highlighting            389 70 236-122      end_of_the_skype_highlighting