Хотел Скардус- Попова Шапка                             

 АДРЕСА:
Шар Планина 1220 Тетово

тел: + 389 44 361 228
        + 389 76 259 806

email : Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

www.hotelscardus.com/