Апартмани МАТЕЈ
 
 

  Вила МАТЕЈ располага со 4 двокреветни и 2 четирикреветни хотелски соби со сопствено купатило, балкон, кабловска, тв ,Wi-fi и интернет. Се наоѓа на само 150 метри од Охридското езеро.

 

Informacii i rezervacii na ;

Mob: +389 (0) 70 645 188

Mob: +389 (0) 71 457 550

e-mail: K2645188@yahoo.com