Хотел Импексел2

 
Хотел Импексел2 е најлуксузен во својата класа, ги надминува стандардите и очекувањата на прием и го поврзува квалитетот на услуга со модерниот стил на престој.
 
Хотел Импексел2 е лоциран во срцето на Скопје, ви овозможува достапност до сите значајни бизнис центри, компании и културни случувања во главниот град на Р. Македонија.
  www.impeksel2.com/

Дозволете да ве пречекаме и сместиме во следниве типови соби:
- Стандард - 3 соби
- Супериор – 2 соби
- Апартмани – 5 соби

Сите соби се опремени со:
- Минибар
- Дирекна телефонска линија
- ЛЦД
- Кабелска телевизија со 64 канали
- Безжичен интернет
- Фен
- Сеф
- Климатизација

Контакт:
-+389 (0) 25514 888
-+389 (0) 75 366 001