Т.А. Медитеран
 

Ул. Ванчо Прќе ББ-Кубус

Штип - 2000 Македонија


Тел. ++389 (0) 32 397 001
Фах. ++389 (0) 32 397 021
Moб. ++389 (0) 70 210 219


Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.mediteran.com.mk