Квинс Хотел Скопје


 
 

Ова е модерен, луксузен и удобен хотел на само 5 минути одење од центарот на Скопје.Тамо ќе најдете се што ви е потребно за мир и релаксација за време на вашата посета на Македонија , во модерно декорирано место со  одлична услуга.

  Додека престојувате во квинс хотелот ќе имате на дофат се што можете да очекувате  од хотел со 4 свезди,но и повеќе.

  Хотелот е декориран во соглесност со најновите светски трендови на интерен дизајн ,употребувајќи префинети комбинации на мермер стакло и кристали, кои даваат уникатен изглед создавајќи пријатна атмосфера.

  Изберете што Ви одговара најмногу помеѓу 24 еднокреветни и двокреветни соби , двете шармантни аголни соби со поглед накај центарот на Скопје и  со поглед накај планината Водно, или еден од  шесте пријатни апартмани.

  КОнференциска сала!

Располага со конференциска сала целосно климатизирана со капацитет од 15-90 лица опремена  со мултимедиа опрема,идеална за состаноци, семинари , деловни средби , презентации, обуки, прес конференции и други настани.

 Со повлекување на преградниот зид се добива  конфигурација на две помали сали.Модерна  мултимедиа опрема на  располагање : лап топ , ЦД плеер, ЛЦД проектор, комплетен звучен систем флипчард табли , современи кабини за симултан превод до  100 лица копир- скенер- фах.На  располагање на рецепција  бесплатен  бежичен пристап.