Хотел Македонија Велес
     Мотелот Македонија е луксузен и  модерен мотел кој се наоѓа на автопатот Александар Велики во непосредна  близина на градот Велес,на коридорот  кој води  Г.П Табановце Р.Србија кон Г.П Богородица Р Грција на само 100км. од  граничен премин Богородица и 78км. од  граничен премин  Табановце.
     Мотелот Македонија е идеално место  на организирање на Ваши деловни и свечени ручеци,конференции, семинари  и за одмор  и преставува синоним за удобност, гостопримство и убавина.

  Располага со  35 соби од кои 10 еднокреветни, 24 двокреветни и еден апартман.
  Сала за свадби и други свечености  наменета за 500 гости
  Ресторан за 50 гости, летна тераса, кујна која може да опслужи 800 гости.
  Камп за 80 – 100 камп приколки и паркинг простор за 200 возила.
  Сите соби се  луксузно опремени со тв, телефон, интернет клима уред и луксузно опремени бањи.
  Во мотелот македонија може да ја вкусите интернационалната и македонска кујна подготвена од врвни и искусни готвачи.

   ул „Населено место без уличен систем„

    Долно Калашари- Велес
 тел. 389 043 215 900
         389 043 215 955
         389 70 204 982
    Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите