Хотел Београд-Струга


    Хотелот поседува 44 двокреветни  соби,  два  апартмани со дневен престој, односно вкупен капацитет од сместување од 92 главни и 32 помошни лежаи.Секоја соба е опремена со сопствено купатило со када.Половина од собите имаат балкон со поглед накај  реката Дрим ТВ приемник и телефонска  централа.
  Ул. Маршал Тито „ бб Струга
 тел. 389 46 781 342
 фах 389 46 782 126
     www.drim.com.mk