Хотел Дрим - Струга
              
    Во секоја  од 196-те  комплетно реновирани соби се  отсликува  традицијата и конфорот на македонската  гостопримливост.Во сите соби се опфатени услугите и задоволствата кои  се очекуваат од хотел со 4звезди.Гостите набрзо ќе заборават дека престојуваат во  хотел и ќе се препуштат во домашниот амбиент.
  Кеј„ Борис Кидрич „ бр 51
  тел. 389 46 785 800
 фах  389 46 780 460
         www.drim.com.mk