Преноќевалиште Чола - БитолаCHOLA - Guest House" е преноќевалиште што располага со бесплатен интернет, климатизирани простории, кабловска телевизија, мини бар и уште многу повеќе. Посетете не и ке се уверите во ниските цени и високиот квалитет на услуга. Проверете повеќе детали во "за нас"

CHOLA - Guest House


Преноќевалиште
ул. Стив Наумов бр.80
Битола 7000, Р.Македонија
Информации и резервации на телефоните:
             047/224 919      
             075/522 555      
             075/436 000      

е-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.chola.mk