Инекс Горица Охрид
 
Горица располага со 117 двокреветни соби, 6 апартмани, 2 резиденции, 2 сали за семинари, конгресна сала, аперитив бар, простории за сауна и масажа, трим-патеки, спортски терени. Сето ова овозможува организирање на разни свечености, сeминари, спортски подготовки, тренинзи и друго.
  

Ако сакате да поминете незаборавни и несекојдневни мигови во вашиот живот посетете ги туристичко угостителските објекти на комплексот ИНЕКС ГОРИЦА.

e-mail : Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Хотелот е со 5

Хотел Горица рецепција 046 277 520 046 277 525
E-mail contact Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите 00 389 46 277 520 00 389 46 277 525
Тасески Гоце шеф на рецепција 046 277 520 046 277 525
Анета Бар Генерален Директор 046 277 521 046 277 525