Пица ресторан Бакарди - Гевгелија
 


Се  наоѓа во центарот на градот. Работи уште од 1989 год.Во кафе пицаријата Бакарди покрај сите други специјалитети  најмногу е застапена италијанската кујна.Специјалитет на пицеријата е пица Бакарди. Располага со капацитет  со 50 места
во внатрешниот дел и 45 места на терасата.

 

Ул„Радован Ковачевич „ бр.1

Информации на тел:

Тел : 389 34 212 086
         389 70 218 199