Ресторан Оскар- Битола

Ресторан Оскар се наоѓа на Низеполски пат бб во прекрасен планински амбиент. Ресторанот располага 
со прекрасна летна тераса со капацитет од 80 гости и сала со капацитет од  150 гости.
Специјалитет на ресторанот е прекрасната штипска пастрмајлија по оригинален штипски рецепт ,меѓу другото
ресторанот припрема и разни видови на скара ,риба ,морски специјалитети и тестенини.

Информации и резервации на тел:
389 47 293-517
389 76-465-465