Вила Дојрана


Ви нудиме:

- две спални соби, дневна соба, комплетно опремена кујна, тоалет и дворна површина опремена со базен, шпорет на дрва и скара.

Дневната соба е опремена со: плазма ТВ, сараунд систем, ДВД, сателитска ТВ, Play Station 3 и телескоп.

Двете спални соби се опремени со сателитска ТВ.

Сите соби се климатизирани.

Цена за целата Вила (макс. 6 лица) од 1 Април до 1 Октомври е 120 евра од ден.

Вила Дојрана е затворена од 1 Април до 1 Октомври.

Вила Дојрана е отворена за Нова Година, Божиќ и останатите празници. Цена за празниците е 120 евра од ден.

  резервации:
 ул„ Партизанска„ бр.41
  тел. 389 70 999 758