Хотел Хармонија Куманово
   На само 3 километри од центарот на Куманово во Долно Којнаре,на клучката пред граничниот премин Табановце се наоѓа хотел Хармонија.За добредојде и среќен пат Ви нудиме традиционално гостопримство и гастрономско уживање.Специјалитет на куќата е добро познатото гиро.
  Модерно и удобно сместување во соби со француски лежаји,плазма телевизори, бесплатна интернет конекција,џакузи туш кабини и мини бар.Поседува сопствен паркинг за 50 возила .Во хотелот се организираат веселби,семинари и  други средби.Во моментов се работи на проширување на капацитетот  за 40 легла.

  Информации и резервации на :
  тел:389 31/416-383
          389 70/211-860
          389 75/211-860
          389 75/644-492