Ресторан Албис - Гостивар
  
 
 
 
    Ресторан Албис за СОВРШЕНИ ПРОСЛАВИ!

 

Гостивар е градот каде е седиштето на ресторанот Албис, кој располага со вкупно четири сали од кои три се наменети за свадбени свечености и разни други прослави. Салите се наменети и за организирање на корпоративни настани и забави. Капацитетот на салите е мошне прилагодлив за мали и големи прослави, од 100 до 700 гости.

Ресторанот кој се наоѓа во непосредна близина на Државниот Универзитет во Гостивар, во кој се приготвуваат најразновидни готови јадења и скара, располага со капацитет до 200 гости.

Тимот на ресторанот “Албис” – Гостивар, е задолжен Вашите прослави да бидат совршени моменти за  паметење.

 

Ресторан Албис
ул.Долна Баница

1234 Гостивар

Информации и резервации на:
тел. +389 42 274-274
        +389 70 229-091
        +389 78 229-091

   
   www.albis.com.mk/