Ресторан Tаверна Цами - ДебарРесторанот Таверна Цами се наоѓа покрај Дебарското Езеро. Нуди убав амбиент и прекрасен поглед на езерото,
Работи уште од 1977 година.Во ресторанот се приготвуваат повеќе  врсти на месо и  риба на скара и морски плодови ,
Специјалитет на ресторанот е “Дебарска Пастрмка “ и  “Месо во тава“.

ул.Шпиље бб

Информации и резервации на тел:
0389 46 800-115
0389 70 391-355
0389 70 241-205