хотел Лав Куманово Хотелот Лав Ви нуди пријатен престој во своите  коплетно реновирани простории Во секоја соба Ви се нуди безжичен интернет, мини бар,тв со сателитска програма.
  Објектот поседува и ресторан во кој можете да вкусите добра национална храна и сето тоа да го залиете со добра чаша вино.Ресторанот е специјализиран за организирање на  веселби свадби,крштевки, банкети , коктели ....Има прекрасна летна тераса со прекрасен амбиент и љубезен персонал кој ќе се грижи за Вашето расположение. Хотелот поседува сопствен базен, сала за семинари, кафе  бар,тераса, ресторан , дискотека и затворен паркинг простор.

Информации и резервации:
Ул„ Железничка„ бр 13
 1300 Куманово
 тел:389 31 413 999 begin_of_the_skype_highlighting            389 31 413 999      end_of_the_skype_highlighting
        389 70 236 675 begin_of_the_skype_highlighting            389 70 236 675      end_of_the_skype_highlighting
        389 70 211 755 begin_of_the_skype_highlighting            389 70 211 755      end_of_the_skype_highlighting