Национален Ресторан Вита Аби - Гостивар
Ресторанот Вита Аби се наоѓа во близина на општината Гостивар.Постои 16 години со капацитет од 50 места.
Во ресторанот се подготвуваат разновидни јадења и тоа: чорби , гулаш, јанија, сарма , тавче гравче и др.како и
специјалитетите : телешки мускул со печурки, поховани шницли со сирење, ќувте со мелено месо и разноврсни
салати од шопска, таратур,чобанска салата. Исто така се подотвува и разновидна скара од кебапи, рамстек,
бивтек и друго.Повелете посетете не !

Информации и резетвации на:
тел. 389 70 215-068