Кафе бар Ре Публик - Крушево


Кафе барот Репаблик Ви нуди топол амбиент и пријатана атмосфера за утринското кафе и прекрасна помината вечер.
Освен разноврсните пијалоци тука можете да  вкусите и повеќе видови на сладолед .
Капацитетот на кафе барот е 100 места внатре и 60 места на летната тераса.

ул.Илинден бб Крушево
тел: 389 71 396-085 389 71 396 081