Кафе бар Планет - Крушево


   Најпознатото место во Крушево каде  најголемата наша легенда Тоше Проевски ги поминуваше веселите моменти од неговиот живот.Место  каде навистина ке си поминете убави и незаборавни моменти.
 Информации и резервации:
 
ул„Илинденска„ бб
 тел: 389 70 887 636