Кафе бар Ти Амо - РадовишКафе барот ’’ТИ-АМО “  се наоѓа во централното градско подрачје.Еден од нјстарите кафе барови во Радовиш кои
работи веќе 19 години , изграден е во современ стил и претставува вистинско место за релаксација.
Располага со 100 места и летна тераса која летно време е навистина искористена. Како од гости од Радовиш
кафе барот е посетен и од гости од другите градови.
Во ноќните часови е вистинско место за забава , а преку ден е место за релаксација каде туристите би можеле
да поминат прекрасни мигови.

Информации на тел:
075 436-036