Kафе бар Ескејп - РадовишКафе бар “ЕСКЕЈП“ се наоѓа на плоштадот на Радовиш и еден од најатрактивните модерни кафе барови
со летна тераса. Има капацитет од 100 седишта во ентериерот и исто толку и на летната тераса.
Кафе барот има посебен имиџ на култен угостителски објект кај младата популација со широка палета на
безалкохолни и алкохолни пијалоци, коктели и сите видови на кафе. Работи веќе 10 години, нудејќи прекрасен
амбиент особено во ноќните часови во кои е посетен и од гости од соседните градови.
 
Информации на тел:
071 204-199