Пица Ресторан Рафаело - Ново Село СтрумицаПицерија-ресторан Рафаело се наоѓа во Ново село во непосредна близина на Смоларските и  и Колешински водопади  на самата македонско бугарска граница.Работи од 1994год.Пици пастрмајлии поховани пирошки, похован кашкавал,печено пиле на жар разни видови на салати и друго.Пиците се печа во фурна на жар.Специјалитет на ресторанот е пица Рафаело. Капацитет на ресторанот е 70 во затворениот дел и 40 места во летната бавча.


 Ново Село Струмица
 тел: 389 34 355 377
         389 75 416 088