Ресторан Лебед Ас -Ново Село - Струмица
    Сместен меѓу две планини кои изобилуваат со природни реткости и убавини Ресторанот Лебед Ас ве поканува до поминете моменти на опуштање со вашите најблиски исполнети со милозвучна музика, совршени климатски услови и пред се храна донесена од рајските градини....

www.lebedas.mk
 Ул„ Маршал Тито„ бр.44
 с. Ново село
  тел:  389 34 355 305 begin_of_the_skype_highlighting            389 34 355 305      end_of_the_skype_highlighting
           389 70 234 591 begin_of_the_skype_highlighting            389 70 234 591      end_of_the_skype_highlighting