Пицерија Елизабет - Струмица


 Пицеријата Елизабет се наоѓа до градскиот парк во градот Струмица.Работи веќе 20 год..Во пицеријата се приготвуваат разновидни пици пастрмајлии, пасти ,палачинки, салати и друго.

 Специјалитет на пицеријата  Пицата Елизабет.

Располага со капацитет 80 места во внатресниот дел и 60 на терасата.

 

 Ул.„ 24-ти Октомври бб

 Тел 389 34 346 644Информации и резервации на :
тел: 034 346-644
ул: 24/ти Октомври бб Струмица