Негорски Бањи - с.Негорци
 НЕГОРСКИ БАЊИ- Идилично место во подножјето на Кожув планина,на само 5км. од Гевгелија.Место каде можете да побегнете од градскиот урбан живот во мирот и тишината на јасеновата шума,да ги наполните батериите со свежина и здравје.Прекрасно место каде секој член од семејството ќе пронајде нешто за себе.
 НЕГОРСКИ БАЊИ располагаат со :
-три хотели
-два ресторани
-два базени со лековита вода од 38-40 С“
-здравствен дел во кој има лекар специјалист,физикална терапија,хидротерапија,парафинска терапија,кинезитерапија,мануелна масажа.
-патеки за пешачење
-фудбалски терени
-детско игралиште

 За дополнителни информации:
Рецепција: 389 034 231 174
Факс          : 389 034 231 175
e.mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www. negorskibanji.com.mk
facebook: Negorski Banji