Мотел Ресторан Трајко Лопарски - КумановоВо прекрасна природа во непосредна близина на Кумановска Бања се наоѓа комплексот Трајко Лопарски.
Во состав на комплексот е Вила Вера.Опремена во современ стил и модерен ентериер со капацитет од 11 соби.  
Во ресторанот се приготвуваат разноврсни специјалитети и се организираат секакви видови на прослави.
Ресторанот располага со капацитет од 200 места.
Повелете посетете не !

Информации и резервации на тел:
389 72 786-590