Хотел Куќа на уметноста - Кичево

 
 
  


 

Куќата на Уметноста е оддалечена на само 6 км од центарот на Кичево, сместена на 960 метри надморска височина опкружена со густа борова и костенлива шума. Располага со 80 легла, два апартмани, безжичен интернет, кабелска телевизија, фитнес сала, ресторантски дел, галерија со голем број на уметнички дела  и сали погодни за разни свечености, семинари, работилници и др.

Хотел Куќа на Уметноста
с.Кнежино, Кичево
Информации и резервации на
тел. 389 45 262 061
e-mail:kuca na Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите