Хотел Лираку - Тетово
 
  

  
Хотел ЛИРАК
ул. Илириа 10
Тетово

Располага со:
 • 40 соби опремени со клима,бања,ТВ, безжичен интернет, телефон  и др.
  • 34 двокреветни
  •  6 еднокреветни
 • 2 апартмани
 • 3 сали
  • Голема Сала Ресторант за 300 гости
  • Сала за 60 гости
  • и Сала за 30 гости.
Локација: Во Центарот на градот Тетово.
Контакт:   + 389 44 338 578
           fax   +389 44 338741
                      389 71 320888

  e.mail      Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите