Хотел & Аква парк Ројал - Тетово
  
  


Хотелот и Аква паркот Ројал Ви нудат удобен престој и максимално уживање со својот луксузен ентериер и услугата.
Хотелот има 18 луксузно опремени соби и 2 апартмани , опремени со : ТВ, клима, интернет конекција.
Хотелот поседува и сопствен паркинг.
Ресторанот кој е во склоп на хотелот е со капацитет од 200 гости и во него може да се организираат секаков вид
на семејни прослави и бизнис состаноци.
Аква паркот работи од 10 - 19 часот.

Ул. Кликово б.б - Тетово
Информации и резервации на:
тел: 389 70 209 571
        389 70 537 313
www.hotelroyal.mk/