Манастирски ресторан Лешок - с.Лешок
 

 Ресторанот Лешок се наоѓа во склоп на Манастирскиот комплекс Св. Атанасиј во село Лешок. Располага со капацитет од 450 места и во него се организираат секаков вид на прослави.
Специјалитет на ресторанот е тавата Лешочки Манастир, а секако и разните видови на скара и печења.
Во склопот на Манастирот се наоѓа и конак кој располага со 45 легла,  кој на домашните и странските посетители им нуди престој за само 1000 денари полн пансион за еден ден.
Повелете и посетете не!

Информации и резервации на:
389 44 382 666
389 70 733 829