Ресторан Панорама - с.ЛипковоРесторанот Панорама се наоѓа   на брегот на Липковското езеро во с.Липково.Работи веќе 4 години. Во ресторанот се приготвува сите видови скара со месо ,   риба на скара и  домашни пици.Специјалитет на ресторанот е мешана скара.Капацитет на ресторанот е 200 места  внатре и 500 места надвор

Ресторан Панорама

с. Липково - Куманово
Информации и резервации на:
тел: 389 70 236 217