Кафе бар Тифани - Тетово


  Во центарот на градот луксузно наместен со бесплатен бежичен интернет и лап-топ за секоја маса,кафе барот Тифани
  Ви го нуди најдоброто утринско кафе како и сите останати настани  што  можат да се проследат во текот на  годината
  преку   новите LCD ТВ екрани.
  
  Ул. Илирија бр.112 - Тетово
  Информации на тел:
  389 44 340 228