Етно гостилница Воденица 3 - Крива Паланка


 
 
Прекрасно место за релаксација,опуштање
и мир. Богато со природни убавини, Беспрекорна услуга и прекрасна македонска кујна. Повелете посетете не!!!


Етно гостилница Воденица 3
с. Дурачка Река - Крива Река
Информации и резервации на:
           389 31 373 800