Ресторан Корзо - Битола


   Во строгиот центар на Битола,на Широк Сокак, недалеку од вообичаената градска врева,но во импресивен релаксирачки амбиент на зеленило и свежина,се наоѓа храмот на добрата храна ресторанот и пицеријата -КОРЗО.
  Пријатната атмосфера збогатена со прекрасен парк и фонтани,како и  големата покриена летна тераса,во секој момент нуди засолниште од брзиот и стресен брз живот. Без разлика  дали сте за утринско кафе , деловен ручек,вечерен пијалок и закуска со пријателите или пак прославувате некој семеен настан, тука ќе Ве прчекаат секогаш ведриот персонал,подготвен да Ви ги понуди  своите беспрекорни услуги.
 
информации и резервации:
ул.Мршал Тито бр.25
тел:389 47 241 888
www.restaurantkorzo.com