Ресторан Ајчо - Битола


   Ресторанот  се  наоѓа во  центарот на градот  , работи  уште од 1968 година.Во ресторанот се приготвува скара со разновидно месо.Специјалитет на ресторанот  се  уштипци со кајмак.Капацитет е на ресторанот е 70 места .

 
Информации и резервации на тел:
389 47 222 688

ул,Никола Тесла бр.25